A fekete fokhagyma nem egy különleges fajta, hanem természetesen fermentált fehér fokhagyma. Nem csak a szín változik az erjedés során, hanem az íze és az illata is. A jellegzetes kénvegyületek antioxidáns vegyületekké (flavonoidokká) alakulnak. Így elkerülhető a jellemzően intenzív fokhagyma szag, miközben a bioaktivitás nő. Aki nem akarja nélkülözni a rengeteg egészséges összetevőt a fokhagymában, de nem tudja az intenzív ízt és illatot, az talál tömény és egészséges alternatívát a fekete fokhagymában. Minden kapszula 500 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz meghatározott flavonoid és S-allilcisztein tartalommal.
Adagolás: Napi 2 kapszula.
Főétkezések előtt, bő folyadékkal nyelje le.
Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Összetevők: Fekete fokhagyma kivonat, zselatin, csomósodást gátló szilícium-dioxid és rizs kivonat rizshéjjal, gumiarábikum és napraforgóolaj.
Hatóanyagok | 2 kapszula | NRV*% |
Fekete fokhagyma kivonat | 1000mg | ** |
ebből flavonoidok | 50mg | ** |
S-allilcisztein | 2,5mg | ** |
NRV%= Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.
**= Nincs megállapított mennyiség.
120 db kapszula | 2 kapszula/nap | 2 havi adag |
Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket!